blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG claireredfield
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Love Megadeth
Claire Redfield



Tomb Raider
pridal Claire Redfield 30.12. 2009 o 8:41



                                       KRÁKTKY OPIS NAŠEJ Hrdinka 

Narodila sa 14. február 1968 v Rodine lorda Croft. Bola predurčený, aby vyštudovala rozhodujuca Najlepšie školy. Zlom v HO živote narodené v deviatich rokoch KED HO zomrel Matka pri havárií lietadla nad Himalájami. Lara blúdila Pár dni, pivo nakoniec sa dostala do Katmahandu. Vychovával ju OTEC, ktory zomrel, ked malička Lara osemnásť Tak sa stala dedičkou sídla. Nie príliš ideálne Čo poviete, pivo uz sa Konečne dostaneme veciam k lepším. Co sa tyka HO zaujmem o archeológie Tak tú malička v seba uz v mladom veku, pivo HO spoločenské postavením HO znefunkčnilo zúčastniť sa na výpravách PRETO sa s otcom závoje krát pohádala. Po krátkej dobre sa, pivo z naj stala rešpektovanou Archeologická, ktory sa dokáže o seba postarať hľa v extrémne ťažkých podmienkach. Vydala niekoľko cestopisov, ovláda strelné Zbrane a rada si zájazdov Na motorke. Ako vsetci viem Lara JE Brunetka, meri 175 cm, váži 52 kg JE zatuchnutý Slobodna. HO mieru sa samozrejme menili každým dielom, pivo nešlo sa o veľké zmeny. Strare diely-Lara zatuchnutý hranatá :-)

 

Tomb Raider 1: Rok vydania-1996
  Za všetko môžem OTEC Lary Toby Gard (ďakujeme), Ktorý Dostál nápad vytvoriť sexi hrdinku. Povodne mal byt Hlavnými hrdinom chlap, pivo nechcel ABY sa hra podobala Indiana Jones v sukni, čo Sa nakoniec podarilo. Práca Na prvej hre začali v Roku 1993. Úplne prvé dobrodružstvo Bolo pre Core rovnaká pre Eidos skokom do neznáma, pivo treba podotk matice, že skok m nesmierne vydareným. V Roku 1996 ničte nečakal Žiadne oslňujúce efekty, živo podmanivý filmové atmosféru, pivo Core Design ukázal čo dokáže. Na svoju dobru priniesla kvalitne od prezentovaný Príbeh, v ktorom malička pre Natl Technologies atlantský Artefakt rozbitý na tri časti. Veľký Potenciál malička hra v riešení logických hádaniek akrobatických kúskoch na Bolo čo tím udržalo hráčov pri hre dlhé Hodiny. Samozrejme sme si zastielali, pivo chvalabohu čiže tej streľby závoje CO mohlo uškodiť hre. Vacsina bolí našimi protivníkmi medvede, netopiere Ci Vlčí neskorý sci-fi potvory. Tomb Raider sa Stal hrou Roku 1996 zaslúžene.       

Tomb Raider 2: Rok vydania-november 1997
  Na Druhy Diel čakalo závoje fanúšikov prvého dielu Lebo jeho úspech bol obdivuhodný. Hra Opat naviedla kvalitný Príbeh, v ktorom Lara pátrala po tajomnej Dyke Xian. Mýty hovorili, ZE ak sa vrazí do srdca, obeť Žižka podobu nadprirodzené Sily Draka. Jeden Čínsky Cisár takto vládol dlhú dobu az Kym tibetskej Mnísi mu dýku nevytrhli zo srdca Tím ukončili jeho krutovládu. DYKA skončila niekde n. čínskom obmurovať. Pri strážené dýky Lare čelila Organizácia FIAMM Nera. Novinkou Bolo Využitie dopravných prostriedkov, čln Vodný skúter. V dvojka pribudol počet protivníkovho Tak sa hľa zdvihla Umelá inteligencia. Niektorých hráčovho príliš vela streľby nevyhovovalo príliš vela żmien okrom żmien v grafiky (Support grafických akcelerátorov) sa hra nedočkala.  

 

Tomb Raider 3: Rok vydania-1998
  Ani nie rok po druhom diely sme sa na Vianoce v. Roku 1998 dockali tretieho dielu, ktory vrátilo Lare staré dobré atmosféru. Úroven čiže Ani príliš lineárne Ci slobodáreň Čo ľan hre prospelo. Po prejdení prvej Kapitoly v Indiou ste Mali n. výber kam chcete putovať ďalej. Na výber sme mali Londýn, ostrov v Pacifiu, Pust Nevadu cele putovaním skončilo v Antarktíde. Znovu Bolo 'minimálne uchrániť ľudstvo pred meteoritom z Vesmíru, ktory sa zlomil n. viacerí Casti. Hra mala vela miest, kde sa strieľalo, pivo design úrovni jednoducho nemal chybu. Lara sa naučila Nové  po hyby malička naozaj bohatý arzenál. Treti Diel bol Veľmi prijatí kladného ZA nižším obtiažnosť výbornému vybilancovaniu Akcie riesenie logických hádaniek herné Doba Bola naozaj vysoká. Opat sa zlepšila Grafická stránka Tretia Diel aj ja považujte za veľmi vydarený po miernom sklamaniu v druhom diely. Veľmi podarený príšery v Antarktíde.

 

 

TOMB RAIDERA 4: Last Revelation: rok vydania-1999
  Štvrtý Diel sa odohrával v Afriky Tak Bolo o zaujímavé prostredím Čechová postarané. Č Najprv sme n. zaciatky hry okúsili Laru Ako šesťnásťročnú, kde ju Warner Von Croy zaúčal Ako prežitia ATĎ. Z Kambodže tropickej sa Lara presunula do Egypta, ABY svet zachrániť Nila pred kliatbou, ktory Sama zoslala. Podarilo sa HO otvorit hrobku Boha Setha zmocniť sa Amulet Horus Čo Bola osudová Chyba. Otvorit hrobku JE samozrejme jednoduchšie Ako ju znova raz navždy zatvoriť. Lara PRETO musela pozbierať všetko artefakty 'minimálne n. vykonaním rituálu CO znamenalo koniec sveta. Každé Nové pokracovanie Tomb Raider vychádzalo vždy rok po predchodcu Co sa hľa od hry odzrkadlilo, al e stála malička hra v seba tú správnu atmosféru výborne momenty Ako napr. naháňačka s jeee pom. Samo

zrejme mi sme sa dočkali żmien, napr. Uk ladanie hry kedykoľvek, vykopávať dvere. Predmety sa dali Rôzne kombinovať Umelá inteligencia sa zvýšila. Príbeh prezentovali veľmi profesionálny FMV sekvenciu ea bolí vyladené animácie. Hru KTO hral dokonca určite vie ... Ťažko sa Hovorí sa, že hra skončila pod Troskami Kameňový. Áno, priatelia váženie, Lara zomrel. Aspoň Tak sme si na mysleli.Nie? 

 

  

 

Tomb Raider 5: Chronicles: Rok vydania-2000
  Kroniky nadväzujú Priama n. koniec Last Revelation, Kedy JE Lara zasypaná. HO telo sa nenašlo taj ju považujte za mŕtvy. Traja priatelia - Jean Yves, Winston Duchovny OTEC Patrick Dunstan - sa po obrade vydávajte do sídla Croftovcov, ABY si zaspomínali n. dobrodružstvá, ktory prežívajú formou flashbackov, ktory sa vydarila. Celkovo v hre zájdete do Rima, Ruska, Írska na konci sa dostanete do Von Croyovej budovy, kde mu Artefakt Iris ukradnete. V hre narazíte Na starých známych, napr. Larson Ci Pierre Dupont. V Chronicles sa dočkáte hľa miernej stealth akcií čo ľan dielu prospelo, pivo Ďalšie novinky čiže Take  ohromujúce . Adrianov sluby o Novej rodov CII sa nekonal a na nespomeniem ľan vylepšenú grafiku. S Týmto dielom JE vydaný hľa editor, umožňujúci hráčom vytvára vlastné levely zasadené robiť Nových al e bo známyc h Prostredie z predchodcov.Podla Mna celkom kr átky lahko diel.Ale zatuchnutý Dobrý :-)

 

 

 

NOVÉ DIEL:

 

TOMB R Pomocník 6: anjel dar k Ness: rok  vydania-2003
  Eidos sa rozhodol, ZE tentoraz hrdosť siesty Diel naozaj s next-gen prvkami Tak na Core Design nemal jednoduché. Na siesty Diel sme čakali dlhé tri Roky, pivo Výsledok neboj next-genovský. Nedočkali sme sa vobec vysvetlenie Ako Lara prežila Trosky Kameňový hrobe Bola obvinená z vraždy Wernera von Croya. V pätách malička polície IBA Málo casu n. Odhalenie skutočného vraha objasnila záhadu tajomných mágovia hovoriacich si Cabal. Kritiku si vyslúžila hľa príbehová zápletka Lebo na skor Ako vyzeralo kriminálka, pivo MNE sa skor zapáčilo, ZE okrom starého štýlu riešime hľa vraždu, Lenz hra obsahovala vela chýb bugov nehrateľné stala sa. Hra sa stala neovládateľnou RPG prvkami nemalé správnu kvalitu kamera Bola horším ako v minulých dieloch ao AI nehovoriac. Core DESGN ZA strapca kvalitu Dostál padáka.Ale hľa cez TOTO všetko Výborný Diel! Podla mna ....

 

   

 

Tomb Rider 7: LEGEND ROK 2006 VYDANÍM 
  Po fiasku s Angel of Darkness sa Vydavateľ nahneval n. Core Dizajn značky pridelil Crystal Dynamics Spolu s Toby Gardom. Tri Roky trvalo im, Kym sme sa dočkali pokračovaním, ktory napravilo  staré Dobré meno znamy série. Príbeh bol prezentovaný úžasnými cutscén. Lara mala v inventári vystreľovací Hák Cim sa otvoril aj dvere iek novým hádaniek taktiež sa naučila triky od perzského princ. Co sa tyka príbehov Tak Lara hľadala odpovede týkajúcich sa záhadného zmiznutia HO Matky cesta ju zaviedla k mocnému artefaktov. Objavila sa aj v hre Postava, o ktorej je aj Lara myslela, ZE JE dávno mŕtva.V

tomto d iele vidíme značný  pok rok v grafiky.         

 

Tomb Raider Anniversary: rok vydania-2007

Lara Croft v Roku 2006 oslavovala svoje desiate výročie vdaka chlapom z Crystal Dynamics neskončila v hrobe. Na HO počesť sme sa o rok dočkali remaku prvého dielu z Roku 1996.

Úrovni po levely JE presne Ako v prvo diely.Opäť sme hľadali Artefakt Scion. Dalo od sa podarí, že sa jednalo o starý Tomb Raider v krajšom kabáte úroven Mali gigantické Rozmery. Hra sa hrala výborne hada nky súboje Mali naozaj Niečo do  seba sa objavil tento Diel n. všemožnýc h platformách.  
TOMB RAIDERA 8: Underworld: Rok vydania-2008
  Myslíte si ju vzali RUK osvedčení vývojári dielov TR: Anniversary Legend. Tento Diel Moje Priama nadväzovať n. siedmy Diel, ZE vývojárom došli Nápady nie je pravdou. Na Laru prvýkrát dynamický reaguje n. herne svet, čo znamená, ZE po Lare ostané STOPY v blate Alebo mŕtvi Nepriatelia nezmizne. Po technickej stránka má byt hra výborná vdaka dynamickým svetla a vytvoreným lightmapám. Hlas Lare prepožičia herečka Keeley Hawes. 

FILMY:
1.
Tomb Raider film
Réžia: Simon West
Produkcia: Lawrence Gordon
Dátum vydania: 11. Jún 2001
DÁTUM plánovanou premiérou: 101 minút
2.
Tomb Raider Kolíska života
Réžia: Jan de bont
Produkcia: Lawrence Gordon / Lloyd Levin
Dátum vydania: 21. Jún 2003
DÁTUM plánovanou premiérou: 117 minút
 
Čo Tretia film Tomb Raider?
Na plátne Moje zažiariť známa herečka Megan Fox z Transformenov Ako Nová Lara Croft.Už sa teším ...:-)

NA OBRÁZKOCH UZ PRACUJTE!

// 5) { sendMessage("gtbTranslateLibReady", {"gtbTranslateError" : true}); return; } setTimeout(checkLibReady, 100);}gtbTranslateOnElementLoaded = function () { lib = google.translate.TranslateService({}); sendMessage("{EVT_LOADED}", {}, []); var data = document.getElementById("gtbTranslateElementCode"); data.addEventListener("gtbTranslate", onTranslateRequest, true); data.addEventListener("gtbTranslateCheckReady", onCheckReady, true); data.addEventListener("gtbTranslateRevert", onRevert, true); checkLibReady();};function onCheckReady() { var ready = lib.isAvailable(); sendMessage("gtbTranslateLibReady", {"gtbTranslateError" : !ready});}function onTranslateRequest() { var data = document.getElementById("gtbTranslateElementCode"); var orig = data.getAttribute("gtbOriginalLang"); var target = data.getAttribute("gtbTargetLang"); lib.translatePage(orig, target, onProgress);}function onProgress(progress, opt_finished, opt_error) { sendMessage("gtbTranslateOnProgress", {"gtbTranslateProgress" : progress, "gtbTranslateFinished" : opt_finished, "gtbTranslateError" : opt_error});}function onRevert() { lib.restore();}})(); (function(){var d=window,e=document;function f(b){var a=e.getElementsByTagName("head")[0];a||(a=e.body.parentNode.appendChild(e.createElement("head")));a.appendChild(b)}function _loadJs(b){var a=e.createElement("script");a.type="text/javascript";a.charset="UTF-8";a.src=b;f(a)}function _loadCss(b){var a=e.createElement("link");a.type="text/css";a.rel="stylesheet";a.charset="UTF-8";a.rel="nofollow" style="color:#E6905E" href=b;f(a)}function _isNS(b){b=b.split(".");for(var a=d,c=0;c



Prístupov 13188
Kvalita článku
(87,5%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
pipinky moje :3 (hry)
[ 8.3.2013] (príspevkov 6)
Moje zvieratká :)
[ 22.6.2010] (príspevkov 0)
Tomb Raider 4:The last revelation
[ 31.12.2009] (príspevkov 0)
Tomb Raider
[ 30.12.2009] (príspevkov 6)